Vacature Calculator – Werkvoorbereider

Als Calculator-Werkvoorbereider bij Metz Nederland ben je verantwoordelijk voor het calculeren en voorbereiden van zowel grote als kleinere bouwkundige projecten. Het nauwkeurig opnemen van projectinformatie vormt de basis van je werkzaamheden. Vervolgens ga je de uitdaging aan om van deze informatie een aantrekkelijke aanbieding op te stellen, waarmee je waardevolle opdrachten voor Metz weet binnen te halen.

Na het succesvol verwerven van opdrachten werk je nauw samen met het team om de projecten om te zetten naar onder andere gedetailleerde werkplannen, tekeningen, inkoopplanning en de uiteindelijke overdracht naar de uitvoeringsfase. In je communicatie met zowel collega’s als opdrachtgevers hanteer je een prettige en klantgerichte benadering. Je speelt een belangrijke rol in het regelmatige overleg met het projectleider- en uitvoeringsteam.

De diversiteit aan werkzaamheden binnen deze functie vormt voor jou een boeiende uitdaging. Als gedreven werkvoorbereider/calculator is deze baan dan ook perfect geschikt voor jou!

Hier kom je terecht

Jouw werkplek is voornamelijk op ons gezellige kantoor met heerlijke koffie in Schiedam, maar zul je voor het inmeten/berekenen van offertes/opdrachten en voor het uitwerken van opdrachten locaties van onze opdrachtgevers bezoeken.

Dit neem jij mee

  • MBO Bouwkunde, niveau 4, of MBO 4 werk- en denkniveau.
  • Je hebt enkele jaren ervaring, bij voorkeur in de bouw / uitvoering van renovatie en onderhoud.
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en assertief.
  • Je bent een teamplayer, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en meedenkt met de organisatie.

Dit krijg je van ons

  • Aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra.
  • Een mooie auto, mobiele telefoon en laptop van de zaak.
  • Opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een uitdagende functie met vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een gedreven, betrokken en enthousiast team van collega’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.