Vacature (Onderhouds-) Timmerman

Dit ga je doen

Als (ervaren) timmerman wil je graag vakmanschap leveren. Bij onze onderhouds- en renovatieprojecten hebben wij vakmannen/timmermannen nodig die graag kwaliteit leveren en het visitekaartje van Metz willen zijn. De werkzaamheden zijn zeer divers en soms moet rekening gehouden worden met bewoners en/of cliënten. Een duidelijke en fijne manier van communiceren is van belang. Je werkt in een fijn team en wordt aangestuurd door een uitvoerder, maar soms zul je ook zelfstandig een klus moeten klaren. Wanneer vakmanschap bij jou hoog in het vaandel zit of jij iemand bent die het timmeren graag wilt leren, neem dan contact op voor een lekkere kop koffie en goed gesprek.

Bedrijfsprofiel

Metz Nederland is een betrokken bouwbedrijf dat zich bezighoudt met renovatie en onderhoud voor woningcorporaties en zorginstellingen. Wij onderscheiden ons door van een idee of vraag, een project te maken. Daadkrachtig – Dienstbaar – Flexibel – Ambitieus zijn  belangrijke kernwaarden.

Hier kom je terecht

Onze renovatie- en onderhoudsprojecten bevinden zich met name in de regio Rotterdam en zijn zeer divers. We werken op veelzijdige locaties, zoals in ziekenhuizen, maar ook bij woningcorporaties, veelal in een omgeving waar rekening gehouden moet worden met bewoners of cliënten. Geen dag is daarom hetzelfde.

Dit neem je mee

Als (Onderhouds-) Timmerman bij Metz is onderstaande opsomming van toepassing op jou:
  • MBO Bouwkunde, niveau 2, Timmerman of je hebt relevante werkervaring en staat open om het vak te leren.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en toont daarbij ook initiatief.
  • Je bent communicatief vaardig en het is voor jou een feestje om, samen met je collega’s, het werk kwalitatief goed af te leveren.
  • Je bent in het bezit van VCA Basis/VOL of je bent bereid dit te behalen.

Dit krijg je van ons

  • Aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra.
  • Een ervaren, ingewerkt team met leuke collega’s, die graag samen met jou de klus iedere dag weer tot een mooi resultaat wil afmaken.
  • Opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een leuke job bij een bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.