Planmatig onderhoud


Al vele jaren zijn we een bekend gezicht bij de projecten met betrekking tot het planmatig onderhoud van kantoren, woningen en utiliteits gebouwen. Het gehele proces van opname, advies, budgettering en uitvoering kunnen wij immers uitvoeren. Met deze totaalaanpak stellen wij de klant, gebruiker en of huurder centraal, voor de meeste werkzaamheden ben je immers van hun afhankelijk. Met een duidelijk overzicht op het werk, een duidelijke aanpak en een signalerend vermogen beheeren wij iedere opdracht. 

Professionele aanpak, vakmanschap, het nakomen van de gemaakte afspraken en het enthousiastmeren van alle mensen om ons heen voor elk project. Dat vinden wij belangrijk voor het succes!

planmatig onderhoud 1

Een recent project waarbij wij van een wooncomplex de gehele kap hebben vervangen, inclusief alle zinken daken en goten. Ook zijn alle dakpannen vernieuwd en is de isolatie waarde van de kap dusdanig hoog gemaakt dat deze voldoet aan de huidige nieuwbouw eisen. planmatig onderhoud 2Hoewel deze werkzaamheden uiteindelijk niet voor het gehele pand zijn uitgevoerd, stonden deze wel op de meerjarenonderhoud planning. Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd voor een vereniging van eigenaren; het vernieuwen van het voegwerk van de bovenste verdieping.planmatig onderhoud 3Dit project omvatte het duurzaam verdichten van een aantal zijgevels. Deze gevels waren van vroeger voorzien van schroten, welke waren aangetast door weersinvloeden. De rest van het complex is ook groots aangepakt, met een complete schilderwerk beurt, herstel van de balkons, herstel van het voegwerk en aanpassingen in de toegankelijkheid! planmatig onderhoud 11Het vervangen van gevelkozijnen komt zeer vaak voor bij planmatig onderhoud. Tijdens dit project hebben wij 26 woningen voorzien van nieuwe kozijnen, waarbij we een productie hebben gegenereerd van 1 dag per bewoonde woning!