Particulier


Met grote regelmaat worden wij door particulieren benaderd om werkzaamheden uit te voeren aan hun woning. Met plezier proberen wij die wensen te vertalen naar werkelijkheid en trachten wij de beleving van het verbouwen of bouwen zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Het lijkt wellicht op deze website alsof we voorbij gaan aan de particulier, echter niet is minder waar. De particuliere markt zien wij nog steeds als een markt die wij met al onze mogelijkheden van dienst kunnen zijn. Dit begint bij een goed advies vooraf met een gedegen en zoveel als mogelijk, vaste prijsopgave zodat iedereen weet wij ze aan toe zijn.

Uw badkamer, keuken, toilet, dakopbouw, aanbouw of totale verbouw kan geheel door ons worden verzorgt. Door ons allround team, waarbij onze medewerkers op meerdere vlakken inzetbaar zijn, ben u altijd verzekerd van de juiste man op de juiste plek. De tegelzetter maakt bijvoorbeeld zijn eigen wanden vlak, waardoor de kwaliteit van het tegelwerk is gegarandeerd! 

Ook voor uw vochtklachten of verbetering van uw vloer kunt u bij ons terecht! Inmiddels hebben wij al bij 77 particulieren een nieuwe vloer aangebracht!

particulier 1In een bewoonde woning in Den Haag hebben wij een PS renovatie vloer systeem aangebracht met een betonnen afwerking. Aansluitend hebben wij de vloer voorzien van een zandcement en egaline laag, wat tevens de eindafwerking voor de bewoners is gebleven! particulier 10Voor deze klant hebben wij na een brandschade in zijn berging, een geheel nieuwe berging aangebracht met gecoate betonvloer, metselwerk en constructieve dakbalklaag. particulier 13Wij hebben in onze eigen dienst een allround stucadoor die van alle afwerkingen thuis is; spack spuiten, stucadoorswerk, tegelwerk en het aanbrengen van granol/spachtelputz!particulier 15Om de klant te ontlasten hebben we een scheiding aangebracht tussen woonkamer en keuken, waardoor de klant optimaal gebruik kon blijven maken van de woning tijdens het vernieuwen van de woonkamervloer!