Over Metz Nederland

Robby van Wijngaarden

Robby van Wijngaarden en Suzanne de Deugd leerden elkaar kennen in 2006 en kregen twee kinderen. Ze hadden een gedeelde droom: een eigen bouwbedrijf. Die droom kwam uit in 2017, toen zij Metz Nederland konden overnemen van de toenmalige eigenaar. Terwijl Robby meer op de voorgrond trad, nam Suzanne vanwege de zorg voor de kinderen een meer ondersteunende rol op zich.

Robby stond bekend om zijn no-nonsense mentaliteit en zijn vermogen om elke uitdaging aan te pakken, waarbij geen enkele vraag te gek was. Als leider kon Robby heel hard meelachen om een goede grap van één van zijn mensen, maar tegelijkertijd legde hij de lat ook hoog. Vaak zei hij tegen zijn team: “Gas erop mannen!” De hoeveelheid selfies die hij tijdens een bijeenkomst maakte met het team, met hem op de voorgrond met een dikke duim omhoog en vrolijke medewerkers op de achtergrond zijn niet te tellen.

De droom van Robby kwam helaas tot een einde toen hij op 26 maart 2023 bij een ongeval overleed. Suzanne besloot moedig om het bedrijf voort te zetten en de droom die ze samen met Robby had, levend te houden. Met vastberadenheid en veerkracht nam Suzanne de leiding over het bedrijf en kreeg daarbij steun van alle Metz-mannen en -vrouwen en ook haar broer Marco de Deugd. Met Marco kon Suzanne rekenen op iemand die bekend was met het bedrijf en de werkwijze van Robby. Marco heeft de rol van commercieel directeur op zich genomen. Projectleider Samen gaan zij de toekomst tegemoet en zal Robby's visie maar zeker ook zijn humor nog regelmatig langskomen in de gesprekken.

Over ons

Wij zijn Metz Nederland. Een flexibel, en altijd persoonlijk betrokken aannemersbedrijf en zusterbedrijf van Secuur Brandvertraging BV. Ons bedrijf is opgericht in 1999. Sindsdien werken wij voornamelijk voor woningcorporaties, zorginstellingen en ziekenhuizen, verenigingen van eigenaren (VVE’s), gemeentes en waterschappen. Natuurlijk werken wij ook voor particulieren en waar nodig werken we samen met collega aannemers. Onze ervaren en kundige medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en voeren elke klus uit met zorg en aandacht.

Wij werken altijd op basis van duurzaamheid en werken zo veel als mogelijk circulair. Dat houdt in, dat wij materialen hergebruiken. Dat scheelt kosten, maar is ook van belang voor het milieu. Ook dat is Metz Nederland.

Wij beschikken over een volledig ingerichte werkplaats om de benodigde voorbereidende werkzaamheden te kunnen verrichten. Elke discipline die nodig is om jouw opdracht goed en tijdig uit te voeren hebben wij in huis. Wij staan voor een duurzame en sociale relatie met jou als opdrachtgever, maar ook met leveranciers en (onder)aannemers. Samenwerken als team. Dat is waar wij voor staan.

220630 Metz website item visual [3 (3) (1)

Er is er maar één die jouw opdracht oprecht met zorg en aandacht uitvoert.