Over Metz Nederland

Over ons

Wij zijn Metz Nederland. Een flexibel, en altijd persoonlijk betrokken aannemersbedrijf en zusterbedrijf van Secuur Brandvertraging BV. Ons bedrijf is opgericht in 1999. Sindsdien werken wij voornamelijk voor woningcorporaties, zorginstellingen en ziekenhuizen, verenigingen van eigenaren (VVE’s), gemeentes en waterschappen. Natuurlijk werken wij ook voor particulieren en waar nodig werken we samen met collega aannemers. Onze ervaren en kundige medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en voeren elke klus uit met zorg en aandacht.

Wij werken altijd op basis van duurzaamheid en werken zoveel als mogelijk circulair. Dat houdt in, dat waar dat wij materialen altijd hergebruiken. Dat scheelt kosten, maar is ook van belang voor het milieu. Ook dat is Metz Nederland.

Wij beschikken over een volledig ingerichte werkplaats om de benodigde voorbereidende werkzaamheden te kunnen verrichten. Elke discipline die nodig is om jouw opdracht goed en tijdig uit te voeren hebben wij in huis. Wij staan voor een duurzame en sociale relatie met jou als opdrachtgever, maar ook met leveranciers en (onder)aannemers. Samenwerken als team. Dat is waar wij voor staan.

220630 Metz website item visual [3 (3) (1)

Er is er maar één die jouw opdracht oprecht met zorg en aandacht uitvoert.