Over Metz Nederland B.V.


Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, met een jarenlange ervaring in de bouwbranche. Opgericht door de huidige eigenaar Joop Metzelaar in 1999, hebben wij in de afgelopen jaren veel uiteenlopende werkzaamheden mogen uitvoeren voor particulieren, grote en kleine woningcorporaties, vereniging van eigenaren, gemeentes, waterschappen, zorginstellingen, ziekenhuizen en collega bouwbedrijven.

Wij gaan verder dan menig ander bedrijf, door u eerst te adviseren en de mogelijkheden van uw project te bespreken. Een frisse en eerlijke blik naar uw project, om de kosten te verminderen en de kwaliteit/mogelijkheden te verbeteren! Communicatie door middel van korte lijnen, overleg en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct, dat is waar wij samen met onze medewerkers voor staan. Bij elke aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende en gespecificeerde offerte en worden de toegepaste materialen en werkzaamheden persoonlijk toegelicht.

Voordat projecten starten, wordt er bij de start met u doorgenomen wat we gaan doen en hoe we het gaan doen. In overleg met u houden wij rekening met u en de omgeving. Indien gewenst brengen wij tijdelijke voorzieningen aan om de mogelijke overlast tot een minimum te beperken.

Wat kunt u verder van ons verwachten?

- Een goed, duidelijk en onderbouwd advies/offerte.
- Een werkplanning welke in overleg met U wordt opgesteld en/of verwerkt.
- Een juiste en adequate uitvoering van de aangenomen en/of op regiebasis overeengekomen werkzaamheden.
- Een product met een concurrende prijs-kwaliteit verhouding welke wij volgens de hiervoor geldende normen garanderen.

Wij beschikken op de W. Barentszsstraat 21 te Schiedam over een kantoorruimte en volledig ingerichte werkplaats en opslagruimte.
Samen met onze goed gemotiveerde, gediplomeerde en VCA gecertificeerde vaklieden is het mogelijk om nagenoeg de meeste werkzaamheden zelf uit te voeren. Hier ligt de sleutel van ons nog steeds bestaande succes met vele tevreden opdrachtgevers.

Vrijwel alle benodigde disciplines zijn direct inzetbaar en verhogen de productiviteit en kwaliteit van uw opdracht.

Met een korte blik op deze website verschaffen wij U een deel van de informatie omtrent de diverse werkgebieden of onderdelen daarvan.

 

Onze missie: 

 

Als Metz Nederland B.V. geloven wij in een duurzame en sociale relatie met onze klanten. Dit doen we door een volledige
totaalaanpak waarin wij assertief, kwalitatief en communicatief het werk beheersen. Hiervoor hebben wij betrokken
en betrouwbare partners die samen met ons “bouwen en mensen” verbinden!
 

 

.