Onderhoud Infra


Voor een tweetal opdrachtgever in de polder, onder de rook van Rotterdam, voeren wij jaarlijks het klein en groot onderhoud uit van hun wegbruggen en kunstwerken. 

Deze opdrachthouder is alleen actief op het gebied van Infra en met deze branche komen ook hele andere gebruikersnormen en toepassingen. In samenwerking met onze leveranciers hebben wij een producten pakket en methodiek ontwikkeld welke bestand is tegen weersinvloeden, zwaar gebruik, vrachtverkeer, chemicalien en dooizouten. Ook voeren wij regelmatig constructievere werkzaamheden uit met het vernieuwen van gehele brugondersteuningen. 

Voor onze medewekers is het altijd loten wie deze werkzaamheden mag uitvoeren, zeker gelet op de weidse omgeving van het projectgebied! 

onderhoud infra 4

Een van de kunstwerken die we geheel hebben mogen opknappen! onderhoud infra 2Voor een andere opdrachtgever hebben we in de buitenruimte kunstwerken aangebracht, volledig voorzien van LED verlichting en begroeing. onderhoud infra 3Ook dit onderdeel is voorzien van LED verlichting en is geplaatst in de buitenruimte. Het draagt bij aan een veiliger gevoel in de wijk en frissere uitstraling!