nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark nieuwe-uitstraling-wagenpark

Nieuwe uitstraling wagenpark

Bij een geheel gemoderniseerd logo / huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe uitstraling van het wagenpark! 

Daarom hebben wij enige tijd geleden besloten om de bussen te vernieuwen en gelijk te voorzien van een geheel nieuwe bestickering.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alle bussen op exact hetzelfde moment te laten maken, transporteren en leveren. Vooral het bestickeren van de nieuwe wagens heeft heel wat tijd in beslag genomen! 

Het eindresultaat mag er zijn en vandaag was het dan eindelijk zover, na maanden van levertijd hebben we afgelopen vrijdag de nieuwe bussen voor de werknemers opgehaald bij onze huisdealer Peugeot Blauwendaal Schiedam.

 

Met dank aan:

Studio New Media ( Tristan Grootenbroer ) voor het ontwerpen van onze huisstijl, het verzorgen van al het reclame en drukwerk en het verzorgen van de belettering op het nieuwe vervoer.

 

Peugeot Blauwendaal Schiedam ( Eugene Kleinekoort) voor het meedenken, inruilen en leveren van ons vervoer.