Daarom Metz Nederland

Daarom met zorg en aandacht

Jouw opdracht voeren we nooit zomaar uit. Voordat we een opdracht opstarten besteden we veel tijd en energie aan het voortraject, want een goede inventarisatie van jouw wensen en eisen én een goede voorbereiding zorgen voor een optimaal resultaat. En dat is waar het ons om gaat. Wij zijn dan ook met name gespecialiseerd in projecten binnen of rondom bestaande objecten en omgevingen die geheel of deels in gebruik zijn. Onze kracht zit erin, dat wij zo veel als mogelijk rekening houden met de klant van onze klant. Daarmee voorkomen of in elk geval beperken we de overlast van onze werkzaamheden.

Bewezen voordeel

Jaarlijks voeren wij zo’n 500 á 600 projecten* uit en lossen ongeveer 10.000 storingsbonnen op. Wij werken voornamelijk voor overheden, medische instellingen, zorginstellingen, investeerders, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren (VVE’s). En dat is niet voor niets. Onze extra toegevoegde waarde is namelijk vooral het voorkomen of zoveel mogelijk beperken van overlast en meedenken met de klant. Wij houden alle rekening met de klanten van onze klanten, zoals bijvoorbeeld bewoners, bezoekers, cliënten en patiënten.

Daarom Metz

Zo zijn wij een vaste partner van het Erasmus MC te Rotterdam voor alle voorkomende verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden.

Verder verrichten wij voor veel verschillende opdrachtgevers onderhoudswerk, maar ook duurzaamheidsprojecten en vloerenrenovaties zijn projecten die wel aan ons besteed zijn.

Kleine of grote verbouwingen, totale renovaties, verduurzamingsprojecten, planmatig onderhoud of een bijzondere klus? Wij regelen het voor je met zorg en aandacht. Samenwerken als één team met de opdrachtgever, met leveranciers en andere (onder)aannemers, dát is onze sleutel voor jouw succes. Want fouten, onnodige kosten en dus overlast willen we te allen tijde voorkomen.

Er is er maar één die jouw opdracht oprecht met zorg en aandacht uitvoert.