Bedrijfsovername


Geachte relatie,

Metz Nederland B.V. hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Wij willen u graag mededelen dat onze directeur Joop Metzelaar en zijn vrouw Marja Metzelaar van een welverdiend pensioen gaan genieten. Na 20 jaar met veel plezier en toewijding hun bedrijf te hebben gerund zullen zij per 1 november ‘17 het bedrijf overdragen. Robby van Wijngaarden en zijn partner Suzanne de Deugd zullen in hun voetsporen treden.

Robby is de afgelopen tien jaar al nauw betrokken bij Metz Nederland B.V. en heeft met volledige toewijding zijn huidige functie als bedrijfsleider vervuld. Vanaf 1 november zal hij de functie van algemeen directeur bekleden en alle werkzaamheden van Joop overnemen. Zijn partner zal hem hierin ondersteunen op kantoor en op de werkvloer.

Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Voor velen van u is Robby het vertrouwde gezicht van onze organisatie.

Wij blijven het vertrouwde adres voor uw werkzaamheden en garanderen de service die u de afgelopen 20 jaar van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,

 

Joop en Marja Metzelaar

Robby van Wijngaarden en Suzanne de Deugd